Gellak

Het is een product dat lijkt op nagellak. Het is een hybride, wat betekent dat de helft bestaat uit nagellak en de andere helft uit gel. Het product is dun en sterk genoeg om op dezelfde manier te worden toegepast als nagellak, maar het is uitgehard op een speciale wijze waardoor het een grote flexibiliteit en duurzaamheid heeft. Het heeft ook de ongelooflijke glans die alleen geassocieerd wordt met gelnagels.

Voor wie zijn gelnagels het meest geschikt?

Gelnagels zijn het meest geschikt voor mensen die hun natuurlijke nagels willen behouden. Eenmaal gezet ziet het resultaat er minimaal twee weken goed uit, vanaf dag 1 tot dag 14, maar zal het de nagelbedden niet beschadigen.

Hoe verschilt gellak van normale nagellak?

Typische nagellak droogt door verdamping, wat betekent dat de manicure meestal pas na 3 tot 5 minuten is uitgehard. Sopolish gelnagellak daarentegen droogt binnen één minuut met behulp van speciaal LED-licht. Je nagels zijn dus meteen helemaal droog. Daarnaast fungeert gellak als een geplastificeerde coating, die met name is geschikt voor een langdurige glans.

Ook leuk om een cadeaubon weg te geven, je kunt deze online bestellen en direct downloaden!

cadeaubon

 

×

Hallo!

Klik op onderstaande afbeelding om een WhatsApp bericht te sturen of stuur een e-mail naar pedicure@058nu.nl

× Stel gerust je vraag?